vineri, 31 decembrie 2010

Vineri se termină ANUL

Sâmbătă începe ANUL ! Omega şi Alfa din AN ! An de an !
Un alt FAST ... final ! FAST, de debut ! Măcar de ar fi ... un alt început ...
FAST prelungit, pahar "ameţit" ... sarmaua "electorală" ACELAŞI "gust" cu cea "Finală".
Ne ... trece iară !
Şi iar ... de la'nceput !
~
Cornelius, :)
 
La Mulţi Ani !

:) _ :) _ :)

E BEZNĂ ... IAR ... AFARĂ 
~

La Mulţi Ani MAJESTATE ! (UpDate la : 02.01.2011.7~8:34 AM) (UpDate la 8:39 AM =
,

joi, 30 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 00 10 (Joi 30.12.2010)

Ăsta nu e nici aici ... e dus cu SORCOVA 
SDC16235 

Bună Ziua !
Ei bine ... NU !
NU, nu este opusul lui DA !
NU, este tot o afirmaţie, poate mai activă decât afirmativul ... la o STARE ! Totul SE TRANSFORMĂ, cu sau fără voia noastră, CU sau FĂRĂ participarea noastră. Noi chiar NU prea contăm. Stalin avea "o vorbă", referitor LA MULŢIMI. Din punctul lui de vedere era îndreptăţit să gândească "defectuos" ! Cine a utilizat termenul: defectuos ? Eu ! Cel din 2010, penultima ZI a ANULUI ! Deci, ... cu totul ALT Context, alt areal, alt Timp, alt "gânditor". Dacă însă termenul ~ defectuos ~ , era introdus cu fraza de mai sus în Contextul EPOCII lui Stalin, în ţara unde "locuia" Stalin (de fapt, ca personaj ce A INFLUENŢAT întregul Timp, la nivel Planetar, Stalin A FOST în mod evident ... LOCUITOR al TERREI ~), în arealul în care SOARELE însuşi, lipsea DOAR O ORĂ !, ... această FRAZĂ practic nici NU PUTEA FI GÂNDITĂ !
Actualmente ... nimic nu s-a SCHIMBAT, deşi TOTUL s-a transformat !
Există CUVINTE, există PROPOZIŢII, există FRAZE ... care NICI măcar nu pot fi gândite, indiferent de areal, indiferent de Timp, indiferent de CONTEXT !!!
Întreaga omenire ... are exact ceea ce merită, iar AFECTAŢI de "valoarea" scăzută a fiecărui element, suntem TOŢI !!! Şi ... la fel de vinovaţi ! Cele două definiţii ale extremelor ACELUIAŞI "existent" (aici, vorbesc despre ... Omenire) NU ... ! Şi atât. ... (evident, aici este o sincopă. Voită ! ... continuarea NU ... , ...)
Eu ... NU contez !
Deci ... NICI Omenirea !
~
Cornelius, :)
~
Ăsta iar "bate câmpii" ! Un fel de Monolog. Un fel de Dialog. Nici împreună, nici separat. La fel de aberant. ... Stai AŞA ! Stai să vezi ! Iar "pleacă" în vizite ... iar vrea "să fie", NU s-a săturat ! ... ... Băi tataie ! ... băi n-auzi ? E dus cu "SORCOVA" ... rău de tot ! Ptiu ... drace !
~
~
Ăsta nu e nici aici ... e dus cu SORCOVA
Ăsta nu e nici aici ... e dus cu SORCOVA
~
trepte la Tutelă (sector 6)
trepte la Tutelă (sector 6) ~
Cornelius, :)

miercuri, 29 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 9 (Miercuri 29.12.2010)

 Vechiul, TRECUTUL nostru, LUCREAZĂ ...  
SDC16271

Bună ZIUA !
~
9~1.

Bună Ziua ! ~ Sunt, de dată recentă ... membru în ESENŢE !!
~
Importantă, pentru mine, nu este prezenţa ! Ci activitatea ! Nu doresc "trafic", aşa cum am fost ACUZAT ! Eu ... am "crescut" ca blogger, având şi eu greşeli de începător (9 bloguri, se consideră a fi CEA MAI MARE ! Greşeală !). Tot eu ... m-am împrăştiat, căutând "Bloguri frumoase, exemple, utile, instructive, pe domenii de interes etc. etc. Cineva ... m-a Clonat ! La modul real şi înfiorător ca EFECTE distructive, produse nu doar mie, ci ... tuturor ! Nu pot să spăl "RUŞINEA" adusă prin "munca" acelei Clone ... numelui meu LA CARE NU RENUNŢ !
De la bun început, în Octombrie 2008, mi-am ales pseudonimul: DoarATAT. Şi ... o poză "semnificativă" (dorinţa de comunicare !), ca AVATAR. Am fost Clonat în Iunie 2009, via Italia ! Am solicitat AJUTOR, nu am primit. Dimpotrivă, cei "câţiva" pe care încă îi port în Inimă ... m-au părăsit.
Am afişat TOT timpul ... ceea ce descopeream eu, referitor la Clonă !
Recent (în septembrie) am rugat un vecin de bloc să ELIMINE nişte Foldere puse de fata vitregă (Mirela, fata soţiei din prima ei căsătorie !). Practic ... atunci a dispărut Clona ! Dar nu şi EFECTELE ei ! Nici cele care au "activat" în trecut, nici cele care încă SUNT active ! Din "cauza Clonei" ... am fost EXCLUS dintr-o Reţea Ning ! Acum ... două, sau trei zile ! Pentru că EU INSIST să fiu repus în drepturi ! Pentru că EU sunt "curat" ! Am pus între ghilimele, deoarece ... am şi eu păcate omeneşti !
Nu eu am creat Clona ! Nu eu am susţinut Clona ! Nu eu am "rugat" pe cineva să mă Cloneze ! Şi ... NU doar EU sunt beneficiarul "muncii" Clonei ! ...... Probabil că folderele eliminate, erau doar PORŢI DE INTRARE ! Eu nu o acuz nici pe Mirela, că ar fi ... Clona ! Ci doar un intermediar !

Vă ROG:
EXCLUDEŢI-MĂ !

Eu ... NU voi înceta "Lupta mea" de A FI ... egal cu toţi cei care SUNT în Virtual. Adică, am dreptul de a avea ORICÂTE bloguri doresc, sau doar unul. Am dreptul de a CĂUTA informaţii de interes personal ... ORIUNDE. Am dreptul de a FACE ARTICOLE la mine ! Am dreptul de A COMUNICA cu oricine, FĂRĂ SĂ CER VOIE !! Toate în limitele RESPECTULUI RECIPROC, al Bunului Simţ, pe care îl ai, sau nu îl ai ! Am dreptul la CREAŢIE personală, care NU VINE ... automat, zilnic ! Vine ... după nişte REGULI pe care fiecare şi le stabileşte şi ... "însoţită" de Muză. Fiecare ... avem cel puţin O MUZĂ ! Ale mele ... m-au cam părăsit, din cauza STRESSULUI acumulat ... în urma bolii soţiei, în urma Clonării, în urma decesului soţiei, în urma sechestrării fetiţei mele ... de către rudele soţiei, în urma situaţiei de DEZASTRU din ţara noastră !
Înainte de a fi blogger ... eu RĂMÂN ... Om ! (cu o mare, dar, încă nu ... şi cu M mare !)

Eu doresc să activez ŞI în această Reţea NING ! = ESENŢE !

Aceasta (PROMIT !) este ultima interpelare LAMENTARE, făcută prin intermediul "Mesaj", deci ... doar la Prieteni !
~
Am "câştigat" TUTELA ! Dar, am PIERDUT foarte mulţi bani ! Din CAUZA rudelor din partea soţiei. Fetiţa o voi recupera ... deabia la anul ! dacă ... mă mai ţine INIMA !
Mi-am închis comunicarea pe 8 din cele 9 bloguri, din cauza "încăpăţânării" ... unei doamne, dealtfel ... BUNĂ ... creştină ! Eu o consider COMPLICELE clonei. Clona mea, deşi mi-a plagiat PÂNĂ ŞI BLOGURILE, ... a avut ALTĂ adresă de Profil ! Pe care doamna respectivă ... SE FACE că nu ştie CE ÎNSEAMNĂ ... altă adresă de Profil ! ... Şi a crezut că "mă rezolvă" ... anulându-şi ARTICOLUL în CARE PE MINE mă ACUZA, susţinând CĂ TOT EU SUNT propria mea Clonă, susţinând să SUNT PSIHOPAT !!!
Eu nu doresc să DERANJEZ pe nimeni ! doar că nu suport SĂ FIU CĂLCAT ÎN PICIOARE şi ... o oarecine (Elena Marin-Alexe) să SPUNĂ că ... de fapt, EU, PE MINE, "m-am călcat în picioare".

Desigur, doamna respectivă NU este o oarecine ! Dumneaei este ... ESTE părerea dumneaei ... DESPRE MINE ! Dacă în ochii DUMNEAEI, eu sunt un OARECINE ... în acel moment ... [şi-a trasat ... propriul PROFIL !]. Orice referire INJUSTĂ (repet ... injustă !) pe care o "sesizezi", o "vezi', o "atribui" ... ALTCUIVA, de fapt ... ÎŢI APARŢINE !!!. Iar "just", sau "injust" sunt greu de delimitat şi chiar de ELIMINAT ! De aceea ... eu "practic" (chiar şi eu ... mai uit ... !) metoda OGLINDA ! Este o "descoperire" personală, care face abstracţie de ALTE REFERIRI (am înţeles, recent (!) că "ideea" ESTE mai veche, ... dar cu ALTE "definiţii" !!!). Această metodă se ... autodefineşte şi capătă NOI VALENŢE, pe măsură ce o folosesc ! Atât vă pot spune CERT: ultima OGLINDĂ va fi aceia în CARE ne vom VEDEA ... pe noi înşine !
Eu însumi ... SUNT ... ceea ce VĂD LA ALŢII !!!
Iertarea presupune Toleranţă, dar şi Îndreptare. Fără Îndreptare nu poţi avansa în VIRTUŢI !
~
Stop !
~
Tare mult aş fi dorit să vă fi adresat PUR ŞI SIMPLU (DoarATAT):
SĂRBĂTORI FERICITE ! în continuare ! UN SFÂRŞIT DE AN MINUNAT !
UN AN NOU Îmbelşugat în Fapte Benefice, În CREŞTERI Spirituale ! Să ne regăsim mai plini de HAR, de DAR, contributori la Fericirea Generală, prin ÎNTĂRIREA Personală în VIRTUŢI !!!
Dumnezeu să ne Binecuvânteze !
~
Cornelius, :)
PS: ... îmi cer Iertare ! Vreau, mă strădui ... să mă bucur şi eu ... la acest Sfârşit de An ! Dar SUNT singur ! Fiecare ... le ştie pe "ale lui". Surorile mele, sunt ... cu "ale lor" ! Dumneavoastră la fel ! Eu sunt SINGUR pentru că duc lipsă de "ale mele": Fetiţa mea ! Doar ea mă mai ţine în Viaţă !! ... CU VOIA lui Dumnezeu ! Dar ... îmi lipseşte ! Şi MĂ OFILESC ! ~,
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
10:37 AM
Acum îmi dau seama că, imediat DUPĂ mine, însăşi doamna Elena Marin-Alexe, este afectată de această Clonă, care ... continuă PRIN efectele produse, să-şi împrăştie VENINUL ! Veninul de "răzbunare" care colcăie în Cugetele celor afectaţi !
ORICE lucru omenesc este perfectibil !!! Orice slăbiciune, neputinţă, defect, eroare, pagubă ... pot şi trebuie să fie înlăturate. Ansamblul SUFERĂ din cauza elementului. Elementul în sine, STABILEŞTE valoarea reală a oricărui întreg !!!
Eu, ca "element" am folosit pârghii "FREE" ... care sunt mai puţin "dotate" ! Sunt mai sărace în elemente de creaţie, pază, distribuţie, gadgeturi etc. Un hacker "în devenire" se va plictisi "repede" în acest teritoriu, unde doar se antrenează ! Ar fi bine dacă am întrerupe ... posibilităţile "distractive" ale acestor "creatori nefaşti". Dacă le-am ... MICŞORA numărul de posibilităţi !
Atunci când un hacker ÎNCEPE să-şi etaleze "cunoştinţele" ... DISTRÂNDU-SE, comunitatea SĂ CEARĂ ... Sistemului, întreruperea HACKERULUI, nu a "uneltei" !!! Unealta, de cele mai multe ori, este aşa de afectată ... încât ORICE ar face, şi-ar grăbi ... "moartea" ! Problema însă trebuie SESIZATĂ CORECT ! Dacă "unealta" aleasă de hacker, este ... un Blog, NU TREBUIE DISTRUS ŞI BLOGUL !!!
Cu o excepţie: dacă este totuşi "vorba" de un Blog curat ! Curat în sensul de "neatacat de ... hacker". Dar ... MURDAR EL ÎNSUŞI ! prin "creatorul" său !! Acest "tip de ... existenţă", este apărat de "Dreptul la opinie" ... etc., etc., ... etc.
Orice "există" în Virtual, are la bază un "creator", sau creator !
Unul bun, unul rău !
Acei care întradevăr îşi bat joc de Sistem, să poată fi ~ LA CEREREA COMUNITĂŢII ~ depistaţi şi deferiţi Justiţiei ! Nu există PAGUBE MINORE !!! Hackerii distrug, prin însăşi esenţa "muncii" lor ! ~ Cornelius, :) 11:20 AM
~
Vechiul, TRECUTUL nostru, LUCREAZĂ ...

Vechiul, TRECUTUL nostru, LUCREAZĂ ...
~
Modelele ne stau în faţă

Modelele ne stau în faţă 
~
Cornelius, :)
,

marți, 28 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 8 (Marţi 28.12.2010)

Vremelnic dezbinate, unite iar in MOARTE !
SDC16238


Bună Ziua !
N-am observat că am intrat în altă ZI ! Mi-aş dori să fi intrat în altă Viaţă ! Dar, oricine ... după CE DEPĂŞEŞTE greutăţile (bine, sau rău !), atunci când "trage concluziile" ... constată "Frumuseţea" şi mulţi ... încep să se laude ! Aici, în Virtual, lucrurile nu sunt cu mult diferite de lumea reală. De fapt, trăirile noastre SUNT foarte reale: ne bucurăm, ne întristăm, ne supăram, ne liniştim, COMUNICĂM ... astea toate şi multe altele, plasate între Da şi NU, între A fi şi A nu fi !
Ceilalţi, pe care îi căutăm ... NE TRAG în sus !
Sunt însă unii, care NE CAUTĂ EI ... pentru a ne doborî, pentru a-şi râde de noi, pentru a ne DISTRUGE ! Unii dintre rău voitori au cunoştinţe de hacker ! Esenţial este să nu-ţi pierzi cumpătul, la atacurile SIMPLE ! Ce te faci însă cu "şmecherii" care produc ILUZII ... acceptate de SISTEM !
Eu ... am fost Clonat ! Undeva, în istoricul Blogurilor mele ... pe măsură ce OBSERVAM, anunţam "noutăţile" DESPRE Clona mea ! O Luptă în ZADAR ! Aceasta ... avea mai multă credibilitate, decât originalul ! Pentru simplul MOTIV că ÎNJURA, Blasfemia, IMITA ... şi restul repertoriului de care EU nu vreau să-mi mai aduc aminte ! Doar că nu pot ! Din cauză CĂ în continuare ... tot eu, ORIGINALUL ... sunt evitat, ignorat ! O Luptă în Zadar !
Începusem (observând ! ... principala CALITATE la un blogger cu state vechi !) să-mi creez ... TRASEE ! O recentă EXCLUDERE, mă bulversează DIN NOU !!! Pur şi simplu ... sunt (aproape !) STUPEFIAT ! Complicele Clonei mele ... are câştig de cauză, doar pentru că ... A ELIMINAT ... articolul în care MĂ TERFELEA ! Aparent ... acum CINE SĂ MĂ MAI CREADĂ ?
Simplu: eu, în primul rând ... care solicit RESPECT RECIPROC ! Iar în al doilea rând: persoana care ... A SUSŢINUT (prin participare ACTIVĂ) DEZASTRUL la care eu eram "Eroul perdant" ! Toţi ceilalţi ... erau în CÂŞTIG ! Aparent !
APARENT ! Căci Adevărul ESTE O PERSOANĂ !!! În faţa acesteia ajungem CU TOŢII ! Abia după ce NU mai putem face nimic CONCRET ! Căci, toate faptele noastre LUCREAZĂ non/stop, încă din momentul conceperii lor: FAPTELE GÂND !!!
CAUZA iniţială ... este ALEGEREA ! Depinde CE ALEGEM ! Apoi ... EFECTELE sunt multiple, şi CONTINUĂ până la Sfârşitul Sfârşiturilor, înlănţuindu-se cu ... CELELALTE !
Lanţul : CAUZĂ ~ Efect = Cauză ~ Efect = Cauză ... multiplicându-se incomensurabil !
~
Recent, afirmam că Iertarea presupune Toleranţă, dar şi Îndreptare ! Bineînţeles, călăuzite de Înţelegere (Înţelepciune !).
PIATRA pe care Mântuitorul ne "condiţiona" SĂ O ARUNCĂM ... din acest motiv, era lăsată SĂ CADĂ: minţile oamenilor erau puse LA LUCRU conform principiului OGLINZII !! De aceia, cei care erau ÎN PREAJMA lui Iisus Hristos ... L-AU ASCULTAT ! Erau ... primii mieluşei ! Era primul OIER ! Erau ... primii Oameni, învăţaţi de Primul OM !
Mulţi ... repetăm RUGĂCIUNI, umplem Bloguri de astfel de "LOZINCI" !!! În care ... de fapt UITĂM să credem ! Dar, ni se par suficiente pentru a afirma ... PENTRU a AFIRMA: "Da Doamne Iisuse Hristoase ! Te-am primit în Inima mea ! În Cugetul meu ! În Sufletul meu !" Dar, ne judecăm SEMENII ! Dar, ne condamnăm SEMENII !
Căutaţi ... şi veţi afla: EU mi-am iertat Clona ! Şi nu am iertat-o pentru că, aşa cum încă VOI TOŢI ... AFIRMAŢI: "ăsta era propria lui Clonă" ! adică ... am iertat-o pentru că "eram ... tot eu" ! Nu. Am iertat-o PENTRU că EU şi EA (Clona) ... ne-am acceptat NEPUTINŢELE ! Mai mult eu, Clona continuînd "jocul" în virtutea INERŢIEI !
La urma urmei: Cu CE eram eu mai bun ca ea, dacă aş fi continuat S-O URĂSC ! Dacă ... aş fi jignit-o ! Dacă, n-aş fi băgat-o în seamă ! Este adevărat însă, un lucru de care ACUM mă cutremur: eu chiar NU m-am rugat pentru ea ÎN ADEVĂR ! Nu vedeţi (?): deşi nu mai este ... acum ea este mai eficientă ca niciodată ! CONTINUĂ SĂ NE DEZBINE !
~
Este târziu în noapte ! Capul îmi bubuie (şi inima deasemenea !), ochii mă dor ... iar eu pierd timpul ... pentru CE ??? De ce minimalizaţi ... Viaţa unui om ?? Orice VIAŢĂ este importantă şi VITALĂ !
Distrugerea Vieţii ... nu este agreată de CREATOR ! Cum aţi vrea să fie MINUNAT aici, în ţară, în această GRĂDINĂ a Maicii Domnului, dacă ... NOI TOŢI, rămânem ... de fapt ... în NE ASCULTARE ???
NU mă mai interesează soarta mea decât din PRINCIPIU ! Nu ne jucăm cu ADEVĂRUL ! pentru simplul motiv, că ACESTA ne va cere socoteală ... după ce NU VOM MAI PUTEA face nimic concret ! Atunci ABIA ... ne vom afla în faţa PROPRIEI OGLINZI !!!
Şi va fi ... nu doar scrâşnet de dinţi, dureri inimaginabile, regrete cu adevărat profunde !
Cel mai GREU va fi SĂ NE IERTĂM PE NOI ÎNŞINE !
~
Dumnezeu să ne Lumineze ! Dumnezeu să ne ierte ! ... căci noi toţi "tragem" Adevărul  din braţele MAMAI SALE, încercând să ni-l adjudecăm ... până îl CRUCIFICĂM a câta oară ???
Şi abia au trecut DOUĂ ZILE ... de la NAŞTERE ! Pentru CINE a mai venit ? De ce a mai venit ?
Ne bucurăm de NAŞTEREA SA, dar deja îi îndurerăm Măicuţa Sfântă !
Doamne Dumnezeule iartă-ne ! Căci nu ştim ... SĂ ASCULTĂM de TINE !! 10 lucruri ne-ai cerut, noi ... le-am înlocuit cu mii şi milioane ... perfectibile ! 10 DARURI Perfecte, MINUNATE ... noi le-am înlocuit  ... LE-AM ÎNLOCUIT ! Numai ca să NU ASCULTĂM !!!
Dar ... avem pretenţii ! CINE plăteşte ... cu BANI, este VIABIL, şi ... are Cuvânt ! Şi este "ascultat" ! Şi atât ! Şi DoarATAT !
~
Frumoşilor ce sunteţi !
~
Vremelnic dezbinate, unite iar in MOARTE
Vremelnic dezbinate, unite iar in MOARTE Cornelius, :)

ESTE pretutindeni, suntem orbi
ESTE pretutindeni, suntem orbi
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
8~1.

Bună Ziua ! 
Doamnei Mariana Rogoz Stratulat ! 
~
Vă doresc Sărbători Fericite ! (în continuare) 
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! Alături de tot mai mulţi ascultători ! Alături de un Colectiv (Radio) MINUNAT ! 
*** Acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! *** 

Labels:
La Mulţi Ani MAJESTATE ! Bună Ziua ! 

Cornelius, :) 
 
PS: ... odată cunoscută, creaţia lui Dumnezeu NU mai poate fi uitată ! Face parte tot din CREAŢIE ... ~,
(Update NECESAR la 02.01.2011.7 ~ 9:15 AM) Nu pot modifica ... decât prin adăugare (aici !). Sensul frazei de la "PS:" = de aceea am şi scris "creaţia" cu c mic (!), mă gândeam la manifestarea PRIN OM (om, Om, OM), în general ! Omul ESTE Creaţie în cadrul CREAŢIEI; iar manifestarea umană ... ESTE ... creaţie ! Mai sus, după cum bine vedeţi ... este link spre Adresa de Profil, ... DECI, corect era să fi scris cu majusculă !!! Adică aşa: Creaţie ! Acolo, veţi găsi profilul "dezvăluit" de doamna Mariana Rogoz Stratulat ! Însă ... creaţia dumneaei ESTE însăşi manifestarea acestei distinse doamne, MULT MAI VASTĂ (vă amintesc doar ... ESTE şi Profesoară !), noi însă, prin intermediul Virtualului, din această manifestare BENEFICĂ, ... cunoaştem DoarATAT = ceea ce putem ACCEDE !!!). Iar dacă din ceea ce accedem ... ne şi "asumăm" PĂSTRÂND, atunci ... ESTE MINUNAT !!!)
~*~
8~2.

Vă rog, permiteţi-mi ... să continui !
Cornelius, :)
PS: ... comentariile sunt "deschise" doar în BLA ... BLA ... BLA şi Celor-ÎNCERCAŢI
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
~,

luni, 27 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 7 (Luni 27.12.2010)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
7~1.

Bună Ziua ! 
CRĂCIUN FERICIT ! 
SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani ! Cu sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! 
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ***

Cornelius, :) 
PS: ... am încercat să creez un link înspre profilul dvs, (miha.ela, însă scris greşit de mine Miha.ela. Pentru Miha.ela ... se auto~formează, după accesare link ! Eu am insistat, l-am creat, dar ... tot greşit, folosind M în loc de m; o să modific ... imediat)
Am rezolvat deci problema ! Însă, am profitat de "incident" pentru a vă saluta ! Şi, de asemenea, vă urez SUCCES în tot ce întreprindeţi BENEFIC ! ~,
*~*
Adresat către o doamnă din Mangalia (cel puţin ... AŞA scrie la Profil), care are O INIŢIATIVĂ frumoasă, încercând să arate că SE POATE ! Mergeţi să "vizualizaţi" Blogul: Ariana's Shop (Profil). Mi-a plăcut Vesta prezentată, dar astăzi nu am timp de detalii. Ii doresc BAFTĂ !
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
7~2.

Bună Ziua !
Doamnei MARIA-DANIELA SAVA !
~
CRĂCIUN FERICIT !
SĂRBĂTORI FERICITE !
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
*** acelaşi Gând Bun ! şi cititorilor dvs ! ***
~
A trecut o jumătate de an ! ...
~
Cornelius, :)
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
7~3.

Bună Ziua ! 
Doamnei elite ! 

Să vă trăiască finuţul ! Doamne ajută ! 

CRĂCIUN FERICIT ! SĂRBĂTORI FERICITE ! La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
*** acelaşi GÂND de Iubire ! şi cititorilor dvs. *** 
~
Cornelius, :)

7~4.

Bună Ziua !
Doamnei elite ! 

Eu ... am fost clonat şi ÎNCĂ sufăr, căci acea Clonă a mea, deşi se pare că a "dispărut" ÎNCĂ "lucrează" prin EFECTELE pe care le-a produs în Blogosferă (şi nu numai !). 

Doamnă profesoară ! 
Acest Blog, ESTE un Proiect ! Este ... proiectul dvs. Deja (probabil) are ramificaţii serioase ... în "structurile" dvs. naturale (Inimă, Simţuri, Mental, Suflet). Îl puteţi continua, ori abandona ... indiferent de ce ZICEM "noi" ... cei care uneori vă "deranjăm" comentând ! 
Totuşi, vă recomand (în caz că nu aveţi) să introduceţi moderare la comentarii ! 
Mult mai importantă este FAMILIA ! 

Cornelius, :)

 PS: ... Să vă bucuraţi de Un Sfârşit de An Minunat ! Vă doresc Un AN NOU bogat în realizări benefice pentru dvs., Familiei şi celor dragi ai dv., tuturor prietenilor dumneavoastră ! De asemenea, tuturor cititorilor dvs., prezenţi şi viitori ! ~,
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
7~5.

Bună Ziua !
~
Dumnezeu să NE Lumineze ! Vă doresc Un Sfârşit de An MINUNAT ! La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! La Anul şi LA MULŢI ANI ! Acelaşi GÂND de IUBIRE ! şi cititorilor dvs. !
~
Către Gabriela Savitsky cu "Nihil sine Deo"
Cornelius, :)
NU CRED CA A INTRAT ! I-am mai trimis:
Bună Ziua !
Sărbători Fericite !
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Din nefericire, am fost exclus din Reţeaua "Amprente Literare" ! Sunt consternat ! Rog pe toţi membrii acestei Reţele NING, Amprente Literare, să nu ţină cont de această excludere NECESARĂ pentru menţinerea unei atmosfere CREATOARE ! Le doresc tuturor:
Un Sfârşit de an 2010, MINUNAT !
SĂRBĂTORI FERICITE ! La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
Tuturor MEMBRILOR acestei Reţele Ning, prezenţi şi viitori, le doresc Cumul Bogat de CREAŢII literare, concretizate prin Recunoaştere publică ~ Ediţii tot mai dese şi "vândute" INTEGRAL ! Acelaşi Gând Bun ... şi CITITORILOR acestei Reţele: Amprente Literare !
7~6.

Bună Ziua ! ~ Îmi pare rău pentru această decizie, pe care a trebuit să o luaţi ! Sper doar că se datorează inactivităţii mele crase. Această inactivitate este datorată unei duble suferinţe din "lumea Reală": pierderea soţiei, prin deces, dublată de sechestrarea fetiţei mele de rudele soţiei (astăzi sunt 123 de zile ... de COŞMAR, fără fetiţă ! 125 de zile fără soţie !). Însă în lumea Virtuală, unde AM FOST SABOTAT prin Clonare ... iată, o simplă "eliminare" de articol de pe pagina unui COMPLICE ... nu poate elimina EFECTUL real de respingere, Efect "muncit" de Clonă ... şi "întreţinut" ... de fapt, de cei care NU CRED în nevinovăţia mea. Eu sunt încă UN om viu, care şi prin această Reţea, Amprente Literare ... sunt din nou lovit ... ! Poate am încălcat Regulamentul. Oricare ar fi motivul, eu sincer regret că s-a ajuns la eliminare de membru, din pricina mea ! Vă rog să mă credeţi că ... trecutul nu poate fi uitat pur şi simplu ! Eu nu ştiu ce vedeţi dvs. pe Monitoarele dumneavoastră ca venind "din partea MEA" ! La mine însă, JUR că nu am făcut nici un act nedemn, nu sunt hacker, singura VINĂ fiind că am dorit să fiu REPUS în drepturile PIERDUTE prin "munca" acelei Clone. 
În loc de eliminarea unui articol, doamna ... Elena, ar fi trebuit să lase LA VEDERE ... comentariile ONESTE pe care i le-am ADRESAT ! 
În schimb ... se continuă IATĂ ... prin eliminarea mea ! 
Vă rog frumos SĂ MĂ IERTAŢI, pentru necazul pricinuit acestei Reţele Ning ! 
Vă rog să consideraţi că, nici o clipă NU AM SFIDAT, ci, dimpotrivă, adresându-mă DIRECT, sau INDIRECT ... spre, către, sau ... doamnei Elena, aşteptam un minim răspuns din partea dumneaei ! 
Sincer cred că toţi creatorii de poezie, ÎMI SUNT SUPERIORI ! 
Cele 3 mari pierderi mă împiedică, încă, să "vibrez" suficient pentru a putea accede ... acest NIVEL. Eu NU doresc să deranjez pe nimeni, dar nici să "fiu călcat în picioare", după care să mi se întoarcă spatele ! 
Consider că măsura luată de Administrator, ESTE justă, PENTRU menţinerea unei atmosfere CREATOARE în cadrul acestei Reţele Ning, Amprente Literare ! Eu NU AM CREAT ... eu nu am creat ! 
Vă doresc, pentru acest sfârşit de an 2010: 
Felicitări pentru acest Proiect DUR, dar MINUNAT, numit "Amprente Literare" ! 
Vă doresc Realizări Remarcabile şi Benefice, concretizate în apariţii editoriale de Succes ! 
Vă doresc să aveţi ROD BOGAT şi în cumul de noi membrii eficienţi ! 
SĂRBĂTORI FERICITE ! La Mulţi Ani ! 
[Vă mulţumesc pentru excludere ! Sincer (cel puţin o vreme !) nu cred că am reuşit să mă acomodez, nu cred că aş fi reuşit să-mi revin curând ! Fetiţa ÎNCĂ nu am recuperat-o, deşi "Procesul" de stabilire al tutelei l-am câştigat ! Deci încă sunt ... LA PĂMÂNT ! ... Nu este vina dumneavoastră, deci ... VĂ CER IERTARE pentru neajunsul creat !] 

Dumnezeu Să Ne Lumineze pe toţi ! Doamne ajută ! Amin.

Cornelius, :)
~
Vă rog, pe TOŢI care citiţi, să nu luaţi SEAMA la supărarea mea !
Există REGULI, care trebuiesc RESPECTATE ! Tatăl meu a fost militar de profesie ! De la dumnealui AM ÎNVĂŢAT multe, în timpul vieţii sale ! Dar cele mai multe LUCRURI BUNE ... au venit ABIA DUPĂ "plecarea sa", acestea continuînd ... SĂ VINĂ !!! Disciplina ESTE strict necesară ... şi doar CEI ÎNCERCAŢI de "Soartă", ştiu ... LA CE MĂ REFER !
Din cauza ACESTEI discipline SEVERE, am insistat CĂTRE doamna Elena Marin-Alexe !
Nu o cunosc ! Dar îmi este suficient faptul CĂ DOREŞTE să-l primească pe Mântuitorul în Inima Sa ! Şi eu doresc ACELAŞI FAPT, chiar dacă sunt ... ORTODOX !
Vă rog ... CONTINUAŢI să mă desconsideraţi, dar ... NU MAI FOLOSIŢI ... pietrele !!!
Sunteţi MINUNAŢI ! Dumnezeu să vă Binecuvânteze ! Amin. ~ Cornelius.
%%%%%%%%%%%%%%%%
7~7.

Am fost exclus din Reţeaua NING "Amprente Literare"

Bună Ziua ! (... da, este link !)
~
Nu mi s-au explicat motivele, doar le bănuiesc !
Eu sunt, înainte de "blogger": Om, în carne şi oase ! Şi niciodată nu uit acest lucru, chiar când încerc "SĂ FIU" ... şi în Virtual !
Sunt în continuare AFECTAT de situaţia familială (soţia decedată = 125 Zile; fetiţa "sechestrată" de familia soţiei = 123 Zile ! Zile de coşmar, în care ... de câte ori mă trezesc, ÎMI ADUC AMINTE ... şi chiar plâng !). Am câştigat procesul de stabilire a tutelei, dar ... fetiţa este ÎNCĂ la ţară (Buzău) şi, fiind sfârşit de an, "acţiunile judecătoreşti" au ... o mică pauză !
Sunt în continuare AFECTAT de faptul că am fost Clonat, aproape 1 An şi Jumătate ! Nişte persoane, bloggeri, fiind afectaţi de atitudinea "mea" (= Clona mea) ... au trecut la represalii ... şi APROAPE toată lumea mi-a întors spatele ! Am vrut să recapăt ... un răspuns, din partea unei doamne (importante în bloggeraj, mai veche decât mine ca blogger (!) şi care NU poate să spună că nu ştie să facă diferenţa între DOUĂ Adrese de Profil .... diferite !, chiar dacă BLOGGER.COM a acceptat (??? !!) să existe AVÂND acelaşi AVATAR, acelaşi Pseudonim, ale mele fiind CELE MAI VECHI !), dar MI-A RESPINS COMENTARIILE RECENTE !!!
~
Vă rog frumos ... SĂ MĂ EXCLUDETI !
Eu nu doresc să deranjez pe nimeni, ci doar SĂ COMUNIC ! Primind reciprocitate !
Mă strădui din răsputeri ... să mă menţin "pe linia de plutire" ! Nu ştiu ce s-ar întâmpla, dacă aş întrerupe ... activitatea de blogger ! Sunt aproape distrus; cred că am un cumul pe Scala de STRESS, în jurul a 500 de puncte ... menţinute CONSTANT, de atâta timp ! Deja simt cum "m-am răcit" în dorinţa de a-mi revedea vreodată fetiţa !
Gata ! ... mă opresc, pentru că iar PLÂNG de ciudă !
Vă rog să mă Iertaţi !
Voi încerca să mai răspund la multele mesaje primite ! ... dacă îmi veţi îngădui.
~
Cornelius, :)
Acelaşi lucru îl voi anunţa ... în celelalte Reţele în care, ca şi aici ... doar FIGUREZ !
Domnului Gelu Vlasin, creatorul Retelei NING: reţeaua literară . (Sunt extrem de obosit. Nu vreau să abandonez, dar prefer SĂ DISPAR eu ... decât să fie afectată o Colectivitate !)(dar nu mă pot autoexclude ... pentru nişte fapte care nu-mi aparţin !)
Vă doresc dumneavoastră şi cititorilor dvs.: Un Sfârşit de An MINUNAT ! Sărbători FERICITE ! La Mulţi ANI ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! ~,
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Am primit pe 11 August o Reţetă, de la o doamnă din "Reţeaua literară". (Atunci ... eram prea supărat, să fiu atent la mesaje ! Acum ... s-a dus ~ soţia mea ~ ! Dumnezeu s-o Odihnească în Pace !)
RUGAMINTEA MEA E SA O TRIMITETI MAI DEPARTE, ASTFEL VOR FI SALVATI TOT MAI MULTI OAMENI. RETETA APARTINE UNUI CALUGAR DE LA MANASTIREA DERVENT.(Sfat De la HALAS ELENA DORINA)

RETETA

1. Laptisor de matca - 4 g
2. Miere de salcam - 1,5 kg( din Plafar, in niciun caz de la supermarket)
3. Polen macinat(e mai bine sa fie macinat de voi cu o rasnita manuala) - 300 g
4. Ser fiziologic - 200 ml
5. Tinctura propolis - 150 g

Se amesteca si se tin la frigider, se iau 3 linguri pe zi: dimineata, pranz si seara. Dupa jumatate de ora poti lua masa. Daca nu-ti place gustul poti pune intr-o cana cu ceai.

Este interzis copiilor sub 14 ani, femeile insarcinate pot lua.
Cantitatea ajunge pentru o luna.
~
Măcar pentru mesajele primite ... şi ERA BINE să întru mai des, în "LOCURILE" unde ... de fapt, NU fac nimic !
,.

duminică, 26 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 6 ~ (Duminică 26.12.2010)

Bună Ziua, dragii mei !
Omul ăsta e nebun ! Care dragi ? Nu vede că nimeni nu-l comentează ? S-a ţicnit de tot ! Săracul !
Da, îţi mulţumesc pentru "îndreptare", dar ... să ştii că nu ai dreptate ... decât parţial !
Da, ... bine, bine ... Ia zi ! Să te aud. Să văd ce mai debitezi.
Dar ... e banal de simplu. Tu, eşti poziţionat doar pe "locul" de observator. Pe acest LOC se intră automat, în momentul în care DESCHIZI "Calculatorul" ... indiferent în ce scop. ... Până aici, ai fost atent ?  
Hai termină cu de-astea ! Zi mai departe, ... bagă text, cum îţi place să zici !
Da ... TEXT da, însă treaba cu "bagă" ... mă abţin pentru că poate avea conotaţii diferite de ceea ce doresc să transmit de fapt. (Uoff ! Bine că a venit ... punctul. O "interminabilă" trebuie să fie temperată, din când în când: o virgulă, altă virgulă, punct şi virgulă ... mă rog, fel de fel de semne consacrate, FINALUL este dat de PUNCT.)
Bagă băi, n-auzi !!?
Hai PA ! M-ai supărat. Ştii bine că nu-mi place limbajul ăsta ... "licenţios", slinos, înjositor, tupeist, "superior/fără suport". Te clasifici imediat la ... delăsători ! În grupa celor ... CARE (de fapt) NU cuvântă ! Cei care ... folosesc doar clişee, ei însuşi fiind ... CA ATARE !
Stai ! Ce faci ? Ţi-a sărit muştarul ? Hai c-am glumit !
Observ. (cu alte cuvinte ... STAU în faţa ... unei "maşini", unei unelte, unui "clişeu" ...). Dar nu vreau să-ţi dau satisfacţie !
Hai măi ... dragă ! Pe  bune ?! 
Exact ce-ţi spuneam !
Aici ... întradevăr AM OPRIT, acest dialog imaginar. Care începea ... "să mă roadă pe bojogi". Stimabililor ! Eu tot vă aştept ! Să veniţi şi să comentaţi, după, ... da ! DUPĂ ce citiţi ce am scris. Să comentaţi TEXTUL, imaginea "pusă" la text, video-clipul (de împrumut) adăugat, mă rog ... întreg ansamblul CARE formează O POSTARE DE BLOG ! (linkuri utilizate, etichete, întreaga PAGINĂ ... etc.). Toate îţi vorbesc. Toate îţi sunt adresate. Eu ... le folosesc drept UNELTE de lucru, pentru "agăţarea" altei postări ... ÎN NIŞA MEA ... existenţială ! AICI nu sunt DoarATAT: eu. Aici ... sunteţi şi dumneavoastră, prezenţi ... CHIAR DACĂ nu aţi intrat niciodată pe PAGINILE mele, mai mult, chiar dacă NU aţi folosit NICIODATĂ ... calculatorul. AICI, unde eu mă adresez CUIVA ... acel cineva A TANGENTAT nişei mele ... energetice şi deja PRIMEŞTE influenţe. ATÂT ! Este banal de simplu. Pentru ceilalţi însă, CARE interacţionează ... "povestea" se schimbă ! ... CUM ? ... Ete că nu vreau ... să ZIC spunând adresări de "socializare". Bim Bam Buf ! "Câştiga" doar cine ... comunică ! ~ Cornelius, :) (1570 ... fără liniuţele de dialog),
~
Acum ... PERIPLU !
Dar, mai întâi ... câteva amendamente ! 
* Cuvintele sunt folosite de toţi oamenii, doar că fiecare individ are propria "traducere". Cuvintele se înlănţuie ajutate de tot felul de unelte, formând un ansamblu având "context" integrat. "Porţii" periodice (factor Timp, factor Spaţiu, factor "Împrumut citat" etc.) alcătuiesc un context mai larg, un context CARE defineşte (arată cu degetul ! ... :) ). Toate ... sunt "traduse" ... INDIVIDUAL, de cititorul: ... atent, obosit, superficial, "programat ... sau autoprogramat", interesat sau "interesat", în căutare, etc. Aceeaşi PREZENTARE dă ROD diferit ! Ceea ce este de fapt, foarte normal. Contează ÎNSĂ enorm ... acceptările ! Adresabilitatea poate fi (ea chiar ESTE ...) manipulantă ! Nici nu poate fi altfel ! Există sau nu ... talent. Cunoştinţe. Idei. Noutăţi. Încadrări ... ori diluari. Şi altele (sic !).
* Prieteni. Până la proba ... contrarie. Cinstit (logic deci !) vorbind, acesta ... nu-i decât un spaţiu Virtual. Nu este CONFIRMAT de realitate. Se "foloseşte" de repere din realitate ... şi atât. (Deocamdată). Credibilitatea CREŞTE ... îndeplinind, şi punându-se ÎN anumite condiţii ! Fotografiile CARE "mă reprezintă" ... pot fi ... ale vecinului de bloc, ale unui prieten, ALE MELE !!! Dar, nu este suficient ... să afirm la rubrica "Vizualizaţi Profilul meu Complet" ... CEVA/Orice, pentru ca ACEL lucru să fie REAL. 
Lipsa "contactului" fizic în spaţiul REAL, bulversează, mai devreme ori mai târziu întreg EŞAFODAJUL ... din Virtual. Ceea ce duce, sau ... poate duce CHIAR la RUPERI de orice alt Virtual !!! Să nu uităm că ZONA Credinţei în fapt, "ţine" de alt soi de Virtual !!! 
Eu ca Om, nu pot depune MĂRTURIE despre Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul nostru ! Nicăieri. 
Însă, aici, în Virtual ... pot depune mărturie despre domnul Constantin Iordăchescu. Efectiv, ne-am strâns mâna reciproc ! Activitatea în acest Virtual al domnului Constantin Iordăchescu se desfăşoară în mai mult "Puncte de Contact". Aceste "puncte" trebuiesc CONFIRMATE de omul (Omul) care le-a CREAT !!! Mie ! Şi eu lui ! Reciprocitatea confirmării ESTE Vitală pentru o Confirmare "ÎNALTĂ". Confirmarea, de asemenea ... trebuie făcută ... IAR şi IAR, tot timpul ! În cazul "de faţă", Confirmarea 'Punctelor de Contact' ... NU s-a efectuat, ca atare ... Credibilitatea OFERITĂ este ... aproape NULĂ !!! (2346) 
* Opţiune. Posibilitatea de ... alegere. Este un "teritoriu" FOARTE VAST. Mă voi referi DoarATAT: la UN aspect ! 
Noi ALEGEM ... nonstop ! Chiar şi când ... respirăm ! 
Putem alege ORICE. În nici un caz, în ACEST spaţiu Virtual ... nu-l vom GĂSI pe Dumnezeu. Dimpotrivă, îl putem pierde pe Dumnezeu. Dar, putem întări relaţia noastră cu Dumnezeu, UTILIZÂND acest spaţiu Virtual ! De noi DEPIND ... multe ! (405) 
* Acum eu sunt în slujba mea ! Cu toate că ... în subliminal ... sunt "lucrat la greu" ! (90)

În rândul de mai sus, se OBSERVĂ clar, caracterul meu ... duplicitar. Celelalte rânduri ... desigur ... SUNT DOAR ABERAŢII. Ele aparţin unui psihopat ! Nu-i aşa doamnă Elena Marin-Alexe ? Căci, ASTA AŢI AFIRMAT TOT TIMPUL ! În acel ARTICOL pe care ... doar l-aţi ELIMINAT. ASTA afirmaţi în continuare, deoarece ... simpla eliminare NU ÎNTRERUPE ... influenţele pe care le-a avut, acel articol. Nu ÎNCETEAZĂ ... EFECTELE ... produse de CAUZĂ.
Aşa cum nici în cazul meu, nu au încetat Efectele produse de Cauză ! Clona mea ... CONTINUĂ să mă afecteze, chiar dacă "şi-a încetat ... existenţa". Acum ea ESTE de o eficienţă MAXIMĂ !
Chiar NU VREŢI să înţelegeţi ... NIMIC !!! ?
~
Eu şi cu mine, împreună cu însumi eu, CER IERTARE ... cititorilor ! Mie ... vă oferă (ajutat, desigur, de YouTube ! Mulţumesc YouTube ! Mulţumesc ... tuturor creatorilor ... de VIS !) acum, ÎN SPIRITUL CRĂCIUNULUI ... câteva minunăţii !! :
:
O, Măicuţă sfântă

http://www.youtube.com/watch?v=Lo036GqyGPM&feature=related
Fiudetina | 14.10.2008 | (248406) | 7:29
[O, Maicuta sfanta Teodora Paunescu Tuca
http://fiudetina.wordpress.com/

O, Măicuţă Sfântă
Te rugăm fierbinte,
Să ne-asculţi de-a pururi
Marea rugăminte:

Refren:
Nu lăsa, Măicuţă,
Să pierim pe cale,
Căci noi suntem fiii,
Lacrimilor tale.

Maica vino iara,
Nu lasa sa piara
Tara si poporul
Turma si pastorul

Când plângeai sub cruce
Maică-ndurerată,
Te-am primit de Mamă,
Noi şi lumea toată.

Călători pe marea,
Veşnic tulburată,
Noi ne-am pus în Tine
Şi nădejdea toată.

Fă să-ţi batem zilnic
La miloasa-ţi poartă,
Câtă vreme-n lume,
Valuri ne mai poartă.

Iar când nori şi ceaţă
Înnegri-vor zarea,
Vino Tu Măicuţă,
Să ne-arăţi cărarea.

Categoria: Oameni şi bloguri

Etichete:MaicaDomnuluipricesneMaicutasfantaTeodoraPaunescu, Tuca]
~, 
Este creştineşte să ne îngăduim unii pe alţii. Această îngăduinţă presupune toleranţă, dar şi îndreptare ! ~ Cornelius, :)
~

~
FERICIRILE: Cantec ORTODOX bizantin psaltic SUPERB!

http://www.youtube.com/watch?v=Ol6k0b0TW54
Theodor1Romania | 19.11.2008 |(212823) | 3:07
~
Aici am întrerupt, am fost "afară la AER". Pe drum (cam două, trei ore), m-am gândit şi răzgândit. Acasă revenit ... m-am blocat iar plânsului, cam din 5 în 10 minute. viaţa mea este un dezastru şi eu VĂD nişte ... nişte ... "CE" la alţii în "ogradă" ! Tocmai s-a terminat un film superb pe TV 1000, despre "reuşita" unui tânăr mexican ... care îndrăgea Footbalul. "Fugise de acasă" pentru footbal, obţinând împotrivirea tatălui său. Care a şi murit. Infarct. Satisfacţia puştiului, după luni de eforturi reale, incluzând JOCUL cu "toate cărţile pe faţă" ... fiind cel care tocmai a propulsat ECHIPA, a aflat de la bunica (pe care O ADORĂ) că ... la un meci anterior, la PRIMA lui remarcare publică ... TATĂL SĂU se mândrise cu el BUCURÂNDU-SE, deşi ... Comunicarea între ei era "întreruptă" !!!  Problema oamenilor singuri. A celor însinguraţi. A ... orfanilor. A refuzaţilor ! Cine reuşeşte să facă abstracţie, la urma urmei ... URMÂNDU-ŞI VISUL ... au şanse mari să-l realizeze. Aproape că nu contează "dimensiunea" VISULUI. Şansa ţi-o creezi atunci când ... etalând problemele, dificultăţile, eşecurile Vieţii ... măcar încerci (aflii mai târziu) SĂ LE CONSIDERI oportunităţi ... şi să le tratezi ca atare !
Care au fost de fapt ... problemele mele ? Au fost ... bine "spus", bun început ... deja O OPORTUNITATE de fructificat. Am gândit la trecut. Îţi mulţumesc Doamne Dumnezeule ! AU FOST, dar ... nu le-am fructificat ! Au fost poate încercări ale Vieţii, aşa cum au TOŢI Oamenii. Poate de aceea ... unii rămân doar ... oameni. NU sunt "supuşi" ... încercărilor. Cine este de fapt ... doamna Elena Marin-Alexe ? Nu ştiu ! Poate trebuia să pun o altfel de întrebare: CE este de fapt ... doamna Elena Marin-Alexe ? Acum ... pot să-mi răspund, chiar folosind interogativul ! De fapt ... pentru a "scurta" orice efort ... de răspuns: problema mea de CONSECVENŢĂ !!! Banal de simplu: una din OGLINZI !!! Vă mulţumesc ... stimată DOAMNĂ ! Atât ! DoarATAT.
Doamna Elena Marin-Alexe. O Femeie, este cu atât mai tulburătoare, mai fermecătoare, mai fascinantă ... cu cât ESTE mai "misterioasă". De fapt ... chiar se poate ... generaliza ! Taina. Tainele. Misterele. Acestea ATRAG. Restul este O LUPTĂ a absurdului. Dorinţa noastră nebunească ... de A LE DĂRÂMA ... de pe soclu ! Prin elucidare. Poate că totuşi ... apar ALTELE ?
Ne trece Viaţa, ne mai trebuiesc ... vreo două, şi tot nu vom afla ! Poate de aceia Viaţa adevărată este aşa frumoasă ! Aici ... în Virtual, unde NIMIC nu este real ... risc SĂ-MI PIERD ... viaţa.
14:05 ! Fortuit voi închide ... "cursorul" se mişcă IAR ca melcul. Sunt ... blocat ! De altfel, este chiar prea mult ... pentru AZI.
CRĂCIUN FERICIT ! La toată lumea ! Doamne ajută ! ~ Cornelius, :) PS: ... după ce redeschid, poate voi introduce poză, cu flori ... singurele care "merg" ... tămbălăului de mai sus ! ... (14:15)
~,

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 5 ~ (Sâmbată 25.12.2010)

Înainte de a face azi TRASEUL prin Reţelele Ning, m-am decis, cumpănind ... SĂ MOR ! Ajuns în "Amprente Literare", am adresat un comentariu ... pe care mă grăbesc să-l aduc şi aici. Pentru astăzi însă ... nu ştiu dacă mai am timp şi pentru alte comentarii.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
5~1.

Bună Ziua !
Minunată Poezie, stimată doamnă Elena Alexe, pornită spre noi, din GÂND ALES !
Căci ... nimic nu ne aparţine, înafara ALEGERII ! Înainte ca azi să intru aici, printre superiorii mei ... eu am ales SĂ MOR ! Acelaşi "blestem" îl regăsesc în strofa a treia ... doar că, noutate pentru mine, recunosc, însuşi TATĂL este participant îndurerat ! Nădejdea soseşte în strofa a patra, urmată de "darul" nostru de mulţumire, al celor care şi-L ASUMĂ pe Mântuitor:

Pământul acum de colinde e plin.

Un "Final" care încununează ... acest (de fapt) Poem, dedicat Simbolului Crăciunului !
~
Din ceea ce "primim de SUS", de la CEI VII, fiecare ins, individualizează prin asumare personală de MESAJ.
Mesajul pe care dvs. "l-aţi cules" ... este sădit adînc în fiecare cititor, lucrând benefic în Inimile, Gândurile, Sufletele fiecăruia. Vă mulţumesc ! Este un Mesaj Minunat !
~
Cornelius, :)
~***~
5~2.

Bună Ziua !
Vă mulţumesc tuturor ! Vă doresc să aveţi parte de cele mai ALESE GÂNDURI, concretizate în benefic !
~
cel mai leneş "trăitor" din Amprente Literare ... Cornelius, :)
 
SĂRBĂTORI FERICITE ! Alături de cei dragi ! ~,
~***~
5~2. reprezintă răspunsul meu (adresat la toţi prietenii), în urma unui Mesaj primit din partea domnului Cristian Lisandru, creatorul Reţelei Ning:  Amprente Literare !
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
5~3.

Bună Ziua ! Domnului Crăciun Stelian Vasile ! (Amprente Literare)
~
Sunt complet "fermecat" de numele dvs... întâmplător ... "asemănător" cu al meu, doar că, dumneavoastră ... sunteţi şi CRĂCIUN ! Remarcabil, dar probabil, puţin cam "obositor": aveţi atâtea daruri de făcut !
Poate sunteţi doar "ajutor" de Crăciun !
Pentru comentariul adresat pe 17 Dec. ... îmi cer iertare de întârziere: aveţi dreptate ! CE atâta supărare ??? Ce să fac cu "ea", nu îmi trebuie, chiar îmi dăunează ! Aşa este, doar că stau prost la capitolul transpunerii gândului în ... nici nu ştiu cum să numesc ? Concret ? Real ? Practică ? Viaţă ? Parcă ultima variantă ar corespunde cel mai mult, ZONEI propice unui EFECT maxim.
M-aţi răvăşit ... cu terminologia dvs. În tinereţe şi mie mi-a plăcut matematica, însă anturajul (îndeosebi CEL familial ... m-au îndepărtat). Vă rog SĂ VERIFICAŢI comentariul meu, făcut în Forum, la nişte puncte de suspensie. Elaborarea pe LARG am "ales-o" (vedeţi şi recentul meu comentariu, anterior acestuia) în tinereţe, în perioada satisfacerii stagiului militar, la Focşani ! N-o mai am. La punctele de suspensie ... am scris din amintiri. Mi-am ascultat Intuiţia.
Despre OGLINDĂ însă nu pot să vă precizez în "două vorbe" ... Eu vă spun totuşi că, acest gigant concept, o "descoperire personală recentă" ... îmi revelează NOI Valenţe ... pe măsură ce O UTILIZEZ ! Mai pe "larg" ... găsiţi DoarATAT: PESTE TOT unde m-am împrăştiat ! Îmi pare rău ... am "fost AJUTAT" să mă urăsc, deşi eu am ajuns doar până la indiferenţă. Mint ! Recent chiar am "progresat": mi-am DISTRUS nişte "răsfăţuri" care erau pe Blogul meu principal: CORNELIUS ROSCA ... şi aproape l-am ABANDONAT, mutându-mă ... pe celălalt "Principal". Da ... am 3 principale, deşi ... chiar şi celelalte 6 ... deja am deviat serios, mă OPRESC din divagaţie !
~
Vă doresc: SĂRBĂTORI FERICITE ! La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! Acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. !
~
Cornelius, :) 
~
5~4. (comentariu asupra discuţiei  "Vă Mulţumesc pentru că EXISTĂM !
"în GRUPUL SPIRITUALITATE, din Reţeaua Amprente Literare, retea ning, creata de domnul Cristian Lisandru )

Vă Mulţumesc pentru că EXISTĂM ! ... început FINAL de drum ! Va trebui conştientizat, în această zi Minunată ... Finalul de drum. Ar trebui LA NAŞTERE ... să nu uităm de moarte ! Suntem pe DRUM, doar după ce am murit. Dacă noi vom muri în "ambiţii", dacă noi vom muri în "judecăţi pripite", dacă noi ... vom muri ... vom trăi liberi ! Sau, ÎL VOM Crucifica a câtă oară ? Astăzi, din nou CA PRIMA OARĂ ... se naşte pentru a muri ! Şi-a asumat un rol, rolul în sine este de asumat. Cum ascultăm de cel trimis spre asculare, pildă şi îndemn ? Cum ascultăm de cel ce ne este învăţător adevărat şi în Adevăr ? De ce oare s-a mai "obosit" dacă nu-i dăm crezare ? Vorbelor Sale, căci a vorbit ! Faptelor Sale, căci s-au păstrat vii, până în zilele noastre ! Ne-a poruncit, rugându-ne, învăţându-ne să ne rugăm. Ne-a dovedit, arătându-ne până azi că se poate ! Se poate pentru cel cu credinţă. Întreaga sa existenţă a fost exemplu viu, chiar dincolo de moarte. Însăşi moartea SA ne-a "salvat" prin asumare ... a salvat pe cei ce L-AU URMAT, aşa cum ni s-a recomandat la modul cel mai delicat: "Lăsaţi COPIII să vină la mine !"
Starea de COPIL este starea în care ne purificăm pângăririlor repetate pe care le-am trăit, le trăim, le vom trăii ... atâta TIMP cât nu vom muri ca ADULŢI ... destepţi făcuţi grămadă ! Un singur CUVÂNT de neadevăr va anula decenii de toleranţă, compasiune, altruism. Dar şi PRIMUL Cuvânt trăit în Adevăr (trup, minte, suflet ... Colectivitate) şi asumat fără teama "represaliilor RĂULUI" ... este un BUN ÎNCEPUT.
 
Teoretic.
Teoretic argumentăm.
Teoretic argumentăm MINCIUNI.
 
Teoretic argumentăm minciuni de care nu ne-am despărţi, căci sunt comode. Le acceptăm la alţii, le acceptăm la noi. Nu ştim oare să ne ferim de minciună ? Câte sute, mii, milioane de "Legi" ne mai trebuiesc ... în locul celor 10 ?
Ce s-a întâmplat cu acestea 10 ? Ori nu mai sunt valabile ? Ori nu mai sunt adevărate ? Ori nu mai lucrează ele singure ?
Să nu judecăm ! Să nu judecăm ? Avem CEVA de judecat ? Acolo unde SUNT prezente în Inimi, Cuget, Simţiri şi Suflet, cele 10 PORUNCI ... ale lui Dumnezeu, acolo unde, fiind prezente conştientizându-le valoarea, trăind în respectul lor ... acolo NIMIC nu se întâmplă înafara Voii Divine, acolo trăiesc fraţii în Adevăr, Demnitate, Iubire, ARMONIE, acolo sunt de fapt copii ! Copiii lui Dumnezeu ! Lipsiţi de griji, lipsiţi de patimi. Acolo însuşi Dumnezeu este cu ei, căci ei sunt Dumnezei ! Da ... acum, aici, pretutindeni, de mii de ani ... STĂM în păcat, aşteptând ... să nu murim !
Aşteptăm să nu murim AGONISIND ... orice, numai ce-i necesar pentru a fi VII, nu !
Poate ar trebui să agonisim ... păcate asumate, deci eliminate. Să agonisim ... ne~facerea altora ! Să agonisim "palme" de la Soartă, acea soartă spre care "alergăm" uitând de Dumnezeu !
Îmi cer Iertare ! Am venit printre superiorii mei ! Am venit să învăţ să mor în PĂCAT PIERDUT prin asumare. Prin asumarea NE facerii de păcate noi.
~
Nimic din ce este scris mai sus ... nu este adevărat ! Undeva, desigur ... s-a strecurat O GREŞEALĂ !
Deci IATĂ, Doamne Dumnezeule ... Trufia mea ! Scriind, am mai murit o dată.
Nici eu nu pot trăii ... fără să mor. Iar murind, nu pot trăii ! Ce să fac Doamne ?
Să-mi CAUT fraţii ? ... Doamne Dumnezeule, dar toţi suntem la fel ! Toţi trăim păcătuind !! Ce să facem Doamne ? Cum să nădăjduim, străduindu-ne în Virtuţi dacă ... "alţii" ... se "străduie" în păcate !? Să ne împăcăm ? Cum să ne împăcăm ? Cum Doamne Dumnezeule ? Câtă Răbdare Doamne ? Câtă Iertare Doamne ? Să ne respectăm unii pe alţii ? Să te ascultăm ? Cum, să nu murim ... în ... păcat ? Să murim ÎMPĂCAŢI ??
~
Dialog, sau Monolog (întreb).
~
Cornelius, :)
 
PS: ... este atâta SFADĂ aici, atâta ZARVĂ, atâta LARMĂ !!! Se ceartă eu cu mine însumi. Doar eu ... încearcă să-i împace ! Iar mie însă se impune !  SLAVĂ Ţie Doamne Dumnezeule ! ... o vorba în vânt ?
Mântuitorul este în braţele Maicii Sale, Pururea Fecioara Maria ! Nu ni l-ar mai lăsa, dar şi ea este sub ascultare !
NOI ... de ce nu ?!??
Iartă-mă Doamne Dumnezeule ! Iartă-mă Doamne Iisuse Hristoase !
Mai bine MOR EU, lepădându-mă de păcatele ce m-au înrobit, decât eu însumi să te ridic pe cruce, păcătuind ... la nesfârşit !
Rămâi cu noi ca BLÂND PĂSTOR !
~
5~5.
25 decembrie 2010, 15:10  , în felul ăsta vă trimit în SEPTEMBRIE !
~,
,

vineri, 24 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 4 ~ (Vineri 24.12.2010)

Bună Ziua ! Aşa cum am promis domnului Cristian Lisandru, am început să-mi "construiesc" TRASEE. Obligatorii. Acestea sper să nu mă ţină ocupat în faţa monitorului, mai mult de 1 oră. Sunt trasee fireşti, care vor include ZONE din Blogosferă unde m-am simţit bine, unde mă simt bine, unde voi continua să mă simt bine. Nu vreau să ignor pe nimeni, însă ... cei care mă vor căuta (e TREABA LOR, nu mai este şi a mea !), vor trebui să fie FOARTE convingători ... ca să le răspund. Dacă vor avea comentarii normale, fără INJURII (şi altele asemenea) şi, lucru esenţial, BLOG personal (unul, sau mai multe), comentariul va fi moderat pozitiv, ACEST lucru fiind deja ... răspunsul meu. Deoarece ... cineva (mai mulţi bloggeri) mi-au întors spatele cu înverşunare, am ÎNCHIS posibilitatea de comentariu pe blogurile mele, lăsând totuşi O Portiţă AICI. Nu cred că O VREME BUNĂ de timp, voi mai modifica ... această interiorizare FORŢATĂ, impusă de mine ... pentru a nu mai deranja PE NIMENI. Vă rog, acum, după atâta suferinţă REALĂ pe care am avut-o, datorită clonării ... nu îmi cereţi să vă mai accept "SFATURILE", deşi chiar în acest moment ... plâng.
~
Faceţi ce doriţi ! Nu mă mai interesează !
~
4~1.

Bună Ziua ! ~ Doamnei Mihaeladm !  (Blog en miettes)

V-am "văzut" articolul din 100 Ro, am văzut şi filmuleţul de la acest articol (de aici). Acum "socializez" comentând. 
Dacă nu vă deranjează, vă includ în "traseu", unul din "ele". Ideea mi-a venit recent, citind (şi comentând) la ... prieteni (până la proba contrarie) precum Flavius Obeadă, Cristian Lisandru. Deoarece aţi "apărut" în acest moment de ... stabilire (personală) a unor vizite obligatorii, gen traseu. Cred că voi avea 4~7 astfel de trasee, cu 4~7 Bloggeri/traseu pe care SĂ-I SUPORT şi care SĂ MĂ SUPORTE. 
Datorită unei "probleme" vechi, din perioada când am fost clonat, ieri MI-AM ÎNCHIS comentariile COMPLET (exceptând ... o portiţă, pentru cei care ŢIN MUSAI ... să-mi zică ceva). 
Nu vreau să deranjez pe nimeni. În momentul când vă deranjez, vă rog să-mi spuneţi, aici ... la dvs pe Blog, după vreun coment de al meu ... ŞI EU MĂ RETRAG ! S-ar putea, totuşi, o perioadă de timp DUPĂ retragere, citind, din "obişnuinţă", din când în când la dvs., să comentez ... LA MINE, anumite "zone" din articolele dvs. 
Deocamdată DoarATAT

Vă doresc: 
SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! 
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***

Cornelius, :)
PS: ... diacritice ! Uşor de utilizat şi chiar ajută ... la corectare ! ... (Atenţie! Introduceţi "bucăţi" de maxim 1000 semne ! Atenţie să nu ştergeţi ... din greşeală !)
Vă recomand să vă introduceţi pseudonimul ales, ca ETICHETĂ, în 100 Ro. Veţi regăsi mai uşor,  TOATE articolele dvs. din acest MEGA Blog !  (eu, ACOLO sunt DoarATAT ! Din păcate, trebuie să-mi CAUT toate articolele ... împrăştiate, pentru a le introduce "eticheta")~,
%%%%%%%%%%%%%%
Ca de obicei:
Google  
Error

Request-URI Too Large
The requested URL /2010/12/banc-real-cu-ardeleni.html... is too large to process.
.................
Însă ... comentariul ... a apărut !
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Profil nedisponibil
Blogger Profilul solicitat de dvs. nu poate fi afişat. Mulţi utilizatori Blogger nu au ales încă să îşi facă public Profilul. Dacă sunteţi utilizator Blogger, vă recomandăm să permiteţi accesul la profilul dvs..
Ceea ce pentru mine echivaleaza cu o BANNARE ! 
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
4~2 


Bună Ziua ! Către Raul şi Raluca !  (Blog)(TGX)

În caz că nu aţi uitat ... parola, ACEST proiect nu înţeleg ... de ce l-aţi abandonat ? Cel puţin, aşa pare ! 
Vă rog din tot Sufletul, aşa frumos l-aţi început ... s-a întâmplat cumva vreo tragedie ? Doamne fereşte ! 
În afară de CÂNT, voi aveţi şi GÂND ! Cu atât mai mult VOI trebuie să vorbiţi, să NE vorbiţi ... aşa cum cântaţi: din tot Sufletul, din tot Cugetul, cu toată Inima, întru SLAVA lui Dumnezeu ! 

Vă doresc: SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! 
*** acelaşi GÂND BUN! şi cititorilor dvs. *** 

Cornelius, :)

~, 
La ei a aparut la: 24 decembrie 2010, 00:37 , la mine a aparut la: 10:37 AM ! 
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
4~3. 


Bună Ziua ! Nici-o problemă, domnule Flavius Obeadă, nici noi ... (mai mult EU !) nu prea suntem, ori suntem ... din când în când, CÂND NE MAI MOR Valorile ! Unora ... ni se mai întâmplă, unele/altele ... ne mor apropiaţii, dragii noştri, ne certăm cu rudele, procese, bani aruncaţi ... pe avocaţi destoinici, suntem clonaţi ... deh ! Altfel, ni "s-ar duce Viaţa" ... banal. "Ei" au grijă de noi, au grijă ... de creşterea noastră Spirituală, au grijă de creşterea lor ... bancară, financiară. Desigur, noi CONTĂM în calculele lor ... contorul lor se învârte, se învârte, se învârte ... ăla nu cunoaşte moartea, căci E maşină. Funcţionează la "ordinul UNUI neuron". DoarATAT. 
An Minunat ... pentru progres SPIRITUAL ! 
Doare ... dar ne trece când NE E RECE ! ... şi e iarnă, iară ... şi gânduri şi vorbe ... şi fapte ... amintiri pierdute în ... NEANT. 

Cornelius, :) 
PS: ... ştiu ! Însă NU VREAU: Cornelius, :(  

Vă doresc: SĂRBĂTORI FERICITE !
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE ! Alături de cei dragi !
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***
încerc, din mers (4~3), să-mi fac ... trasee ! ~, 
4~10. 

Am revenit cu o întrebare:  
Pot să acord calificative, comentariilor care mi-au plăcut ?  
Va întreb, pentru că eu consider că ŞI "comentariile" fac parte  ... din articol, deşi spaţiul public aferent ... este ceva mai "deschis". Totuşi "drepturile de autor" sunt garantate de chiar PREZENŢA în "locul" numit Blog de autor.  
Va mulţumesc !  
~  
Cornelius, :)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Desigur, mulţi s-ar grăbi să mă critice ... în aspiraţiile mele Înalte. Taman aseară, Mircea Badea ... "m-a muştruluit" (nici n-a auzit de mine ... dar eu am ştiut că MIE mi se adresa !) cum că STAU PROST ! Crezând în "Valori Umane" = GOGORIŢE pentru fraierime ! Asta e ... de mic "m-au manipulat", asta ştiu ... ATÂTA fac ! 
Am mai descoperit ... nişte poezii În GENUNCHI. Le-aş citi, pentru a nu-mi asimila ... noul LIMBAJ DE LEMN !!
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
~
4~4.

Bună Ziua ! ~ Domnului Ioan Usca !
~
Oare Moşul ştie ..., îşi mai aduce aminte şi de noi, tălpaşii ţării (?). Eu zic nu, căci ... de unde ţară ? Dar de-o pisică (am mai avut) îi bună ideea, să caut să aflu. 
~
Vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE ! La Mulţi Ani !
Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***
~
Cornelius, :)
PS: ... mă străduiesc să-mi alcătuiesc ... minitrasee ! ...
~,
4~9.

Mulţumesc ! Sunt obosit de supărare. Moşul dacă va veni cu un MUNTE de cadouri, nu cred că o să mă trezească ! 
Domnului Vania ! (Îmi place rezonanţa acestui cuvânt, dacă îmi este permis...) 

Cornelius, :)
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
4~5.

Bună Ziua ! Doamnei Mihaeladm ! 

Da ! Internetul în general este plin de surprize ! Blogosfera, de asemenea. Trebuie să ai răbdare căutând, apoi stabileşti adresele "permanente" şi dacă nu eşti bannat cumva, de vreo doamnă, sau domn, CU MASCĂ, sau fără MASCĂ ... începi să "socializezi" CHIAR dacă nu asta ţi-a fost intenţia. 
După care, îţi aduci aminte CE DOREAI de fapt, şi ... după un coment mai mult, sau mai puţin superficial ... lăsat în ZONĂ, cauţi în continuare ... de fapt, mereu luând-o de la început ! 
Uneori zâmbeşti ... când dai de vreun glumeţ, ori glumeaţă, mai tragi cu ochiul pe YouTube şi te opreşti după 4, sau 5 ore ... aducându-ţi aminte că mai trebuie să şi trăieşti ! 
După ce rezolvi problema cu o cafea ... pierzi alte 4~5 ore şi mergi obosit, sau obosită LA SERVICI ! 
Copilul, sau copiii ... îi cresc VECINII ! 
Întradevăr, este mult mai frumos în spaţiul virtual !

Cornelius, :)
~***~
4~6.

Bună Ziua ! Doamnei Mihaeladm !
~
Puse cap la cap, într-o lună TRĂIEŞTI două săptămâni ... cu nasul în calculator ! Într-un an ... cam 4~5 luni, într-un deceniu ...
Eu ... pentru a nu o lua razna, mi-am propus nişte mini trasee.
Ca să le STABILESC ... îmi va lua CAM 3 luni de zile. "Normale" ... din care, pe internet VA FI ... aproape O LUNĂ !
Oare merită ?
~
Cornelius, :)

Vă doresc:
SĂRBĂTORI FERICITE !
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
4~7.

Bună Ziua ! Doamnei Dielda Dana Dinu

M-am oprit la această postare interesantă la care o să revin, deoarece acest comentariu este şi "semn de carte" ! 
Îmi creez nişte trasee, în care doresc să figuraţi şi dvs. 
Uneori, pentru că tot aveţi moderare, voi citi întradevăr ... de la prima postare. 

Cornelius, :) 
Vă doresc: 
SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! 
*** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***
~,

4~8.

Bună Ziua ! Doamnei Dielda Dana Dinu

Nu am avut răbdare ... să amân ! 
Ajuns aici, am citit cam jumătate şi ... nu am avut răbdare să termin ! 
Acest POST constituie un "obiect" de studiu, dar şi punct de plecare (firimituri ALESE !) pentru concepere de postări (cu precizarea necesară !) 
Întreb: E Voie ? 

Cornelius, :) (vezi 4~8)
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

joi, 23 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 3 ~ (Joi 23.12.2010)

Bună ZIUA !
Sunt complet debusolat, am început să fac GAFE tot mai frecvente, pentru o STARE care aparţine ... Trecutului, dar care ARE implicaţii şi în Prezent, şi în Viitor ! Nimic nu poate fi ŞTERS cu "buretele UITĂRII", decât după moarte. Atunci ... fiecare în parte, pentru SINE, încheie "socotelile" distribuite şi RE~primite înapoi, într-un talmeş-balmeş de nedescris. Conjunctural ne amăgim SIMŢIRII DE BINE, pe care ne-o dorim, fără să o "atragem". Sperăm că Facem ce trebuie ... şi ne trezim cu "bube-n cap", de la otrava celorlalţi, căci de-a noastră ... suntem imuni DEMULT. etc. ... ...
~
3~1.

Bună Ziua ! Domnului Dan Ioaniţescu
M-a atras în special imaginea trucată, de la începutul articolului dvs. Am mai văzut aşa ceva, pentru prima dată, pe blogurile din Japonia. 
Deocamdată ... las "semn de carte" (nu ştiu ce înseamnă ... dar presupun !). 
Cu această ocazie vă transmit prin intermediul 100 Ro: 
 
SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, dumneavoastră şi celor dragi ai dvs. ! 
*** Acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dumneavoastră ! ***

Cornelius, :)
~
%%%%%%%%% 
M-am grăbit, am inversat "publicarea" ! Mai întâi ... trebuia AICI, apoi pleca ... dincolo ! Am vrut ca în comentariu, 100 Ro să fie ... adresă. Este dovada primirii DEJA ... a unor interferenţe "de nedorit" ... datorate CĂLCĂRII unor principii de care m-am ţinut, până azi dimineaţă ! Nu am cum să mai "revin" : daja am PRODUS modificări ... ireparabile ... blogului principal. Am anulat câteva "plăceri" din Coloana GADGET. Să le fie de bine ! (ieri ... m-am "crezut" in octombrie !! :) Merg sa modific imediat!)
%%%%%%%%%
~
3~2.

Bună Ziua ! Pentru Beto !  Pentru Beto !
Vă mulţumesc ! Deja am găsit o postare de-a mea, în care am utilizat eticheta DoarATAT
Vă doresc :
SĂRBĂTORI FERICITE ! 
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi ! 
*** Acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! *** 
Cornelius, :) {DoarATAT}

Accident la PARLAMENT !

Accident la PARLAMENT ! 
Cineva, de la Balconul Presei, sau ... al invitaţilor A ÎNTRERUPT Plenul Parlamentar ... CĂZÂND şi producând agitaţie MAXIMĂ ! 
Acest incident ... ESTE probabil un accident ! Se speră să nu fie un GEST Voluntar ! Deci ... este posibil să fie ... voluntar ! 
Distanţa dintre balcon şi scaune, este VIZIBIL destul de mare ! Acum se afirmă ÎN DIRECT: 
"Aţi luat MÂNCAREA de le COPII !" ... ar fi strigat persoana care s-a ARUNCAT VOIT !!! 
... 
Noi ... continuăm SĂ STĂM ... în faţă "Monitoarelor", în timp ce "Legile" lor STRÂMBE ... ies ... pe bandă rulantă ! 
Dumnezeu să-i Binecuvânteze ÎN OGLINDĂ ! Ceea ce ne doresc ei nouă, să LE REVINĂ implicit ! 
Cineva ... şi-a "luat VIAŢA" din DISPERARE ! Se spune că este ... ESTE vorba de un bărbat în jur de 40 de ani !!! 
CRIMELE ... nu pot fi decât ... "Conduse", "Induse", "Manipulate" ... beneficiarii sunt singurii VINOVAŢI. 
... 
Habarnam ! Nu ŞTIU ! Nu mă interesează ! 


Cornelius, 
 
PS: ... pe tricoul persoanei care s-a aruncat de la balcon ERA scris: 
 
NE-AŢI UCIS VIITORUL ! 
 
Momentul suicidar a coincis cu începutul  Discursului PREMIERULUI Boc ! 
 
Oare ... ce dorea să ne "comunice" ... Prim Ministrul ? Vom mai afla VREODATĂ ???
...
Momentele de întrerupere ... CONTINUĂ ! "Omul" respectiv este (sau ... era) un TEHNICIAN de sunet de la Televiziunea ROMANĂ !
Desigur ... pentru ACEST GEST ... va fi disponibilizat ! (cinic ... discurs, Cornele ! ai înnebunit ?)
~
UpDate: 11:07 AM
Legea SFIDĂRII: 76 este IDENTIC EGAL cu 170 !
Ce părere aveţi ... "domnilor şi doamnelor" ... care NE CONDUCEŢI ... dincolo de PROMISIUNILE pentru care AŢI FOST aleşi ? Desigur ... eu voi fi DISPONIBILIZAT !
Numele meu A FOST: ROSCA Gheorghe Cornel ! Proaspăt ... DISPONIBILIZAT de această POLITICĂ a CRIMEI STATALE împotriva propriilor CETĂŢENI ! ~,

~
Adrian Sobaru, tehnician de SUNET !!
~,

miercuri, 22 decembrie 2010

Bună ZIUA ! ~ nr.: 000 2 ~ (Miercuri 22.12.2010)

Ieri ... au fost doar doua. Am ajuns tarziu acasa, mai erau cateva minute ... pana azi, asa ca m-am culcat.
~
2~1.

Bună Ziua ! ~ Domnului Ion Stelian !
~
Vă mulţumesc ... pentru că "m-aţi preluat" imediat ! Numele dvs. îmi este cunoscut şi din alte reţele Ning ! Sunt bucuros ... simţind că prietenii mai vechi nu m-au uitat !
Aici în ESENŢE ...
De fapt, generalizând, PESTE TOT în Virtual, sunt propria mea BARIERĂ ! Încă nu am un TRASEU (pe care să-l "execut" în maxim O ORĂ !), de care să mă ţin strict. Ideea este de dată recentă, în timp de "socializam" cu domnul Cristian Lisandru ... eu fiind PIERDUT ... undeva ... în Virtual ! Posibil pe unul din blogurile sale, în Facebook, ori, poate ... în Amprente literare (tot reţea Ning). Mai adineauri, am răspuns BUCUROS unei cereri de prietenie ... doamnei Cristina !
În ESENŢE, ca pretutindeni unde m-am împrăştiat ... NU FAC NIMIC ! Eu pierd ! Măcar dacă aş intra şi aş citi câte ceva, DE ORIUNDE ... mi-ar folosi ENORM. Am e-mailuri primite în număr de peste 10000 (zece mii !!! Căpială curată !), încă de la prima intrare (nu mai ştiu unde a fost; posibil să fi fost pe DIEU OU RIEN, urmată foarte curând de SUFLET BUN, la care am ţinut ... la fel de mult). În acest moment (nici nu îmi mai aduc aminte, dacă ... am preluat Banner pentru ESENŢE, pe blogul meu principal) ... sunt complet SLEIT. Cel mai simplu, dar complet IDIOT, ar fi să aplic "metoda BOC": să TAI din aproape în aproape ... până MĂ voi TĂIA ... pe mine însumi. Cu alte cuvinte ... să ŞTERG TOT, inclusiv conturile ... şi să nu mai revin NICIODATĂ !
În "compensaţie" ... aş CONVERSA cu Dumnezeu !
Cel mai mult, din ce [NU] înţeleg din Virtual, este NEPUTINŢA bloggerilor de A DORI să trăiască în ADEVĂR ! Dacă vom continua SĂ NU NE ÎNTÂLNIM în Real ... confirmându-ne astfel UNII PE ALŢII, în VIAŢĂ vor fi doar ... nişte VORBE adunate-n SLOVĂ ! Deşertăciune !
Cu CINE ... socializez de fapt ? Cu NIMENI ! Cu, sau fără mască !
Eu sunt din Bucureşti, România !!! Cine doreşte SĂ NE ÎNTÂLNIM ? La întâlnire, propun, pentru VALIDARE prezenţa a minim 5 persoane !!!
Eu am mai avut "întâlniri" între bloggeri, din care PRIMA a fost dedicată SPECIAL ! (Vezi Blogul ... "Clubul pupăcioşilor" = http://pupaciosii.blogspot.com/ ... care, din păcate, la scurt timp DUPĂ întâlnirea din aprilie 2009 ... nu a mai "continuat".
Dacă vom CONTINUA să stăm doar cu Monitorul în faţă, VOM UITA că suntem ... Oameni ! 

~
Cornelius, :)
PS: ... superb ! Eu "am terminat" comentariul ... în timp ce melodia propusă de dvs. încă nu s-a încheiat (pentru că, de fapt, sunt mai multe ~ trilulilu). Am cont la Trilulilu, am rătăcit parola, ca de obicei ! Vă rog să mă ajutaţi SĂ ÎNŢELEG ce să fac acolo ? Mă interesă în special, să pot PRELUA melodii "puse" pe o BARĂ (fără VIDEO ... nu întotdeauna imaginile îmi sunt pe plac !). Doar că va trebui să ... AŞTEPTĂM, până regăsesc parola ! Gata ! S-a terminat şi "melodia": timp = 44:39 ~,
~
2~2.
Bună Ziua !
Vă mulţumesc, domnule Ion Stelian !
~
Imaginea va rămâne după arhivare. "Melodia" însă ... nu mai poate fi accesată (cu precedenta aşa am păţit !) ... acum, o ascult pe aceasta, dar ... mă grăbesc ! Mai stau cam 5 minute !) !
La Revedere ! (frumos spus !)
~
Cornelius, :)
~
Cornelius, :)
Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,